Orbital svejsning 

Vi har gennem mange år udført svejsning med orbital svejseudstyr, derfor er det os muligt at tilbyde orbital-svejsning med stor expertise og med eget udstyr.

Vi udfører orbitale svejse-installationer i pharma og fødevareindustrien samt fremstiller rør arbejde til ren gas installationer.

Vores orbitale svejsemaskine kan med høj præcision og hastighed lave perfekte svejsninger. Orbital svejsning giver global montage mulighed for at øge projekternes størrelse og højne produktionen.

Vores udstyr kan svejse fra ø6×1,0 rør alle vores svejse parameter er programmeret hos os selv og efter prøvet samt certificeret med WPQR og svejse certifikater. udført af FORCE technology.

Vores lukket svejse hoved sikre gas dækningen uden på røret overflade, mens bag gassen dækker inden i røret. Vi bruger argon gas ude og inde. Dette sikrer kvaliteten lever op til strengeste krav, både til Ren-gas installation og pharma industrien

Orbimat maskinen sikre styringen under hele svejsningen. Via programmet sikres orbital svejsningen en ensartet overflade og en perfekt gennem brænding.

 

Orbital svejseudstyr

Via programmerne i vores orbital svejser, Orbimatim 165CA kan strømmen styres i hele svejse fasen, ved inddelingerne kan strømmen skrues op i starten og langsomt kan strømmen (amp) sænkes.

Når det perfekte gennemløb er opnået, herved kan energien begrænses og de rustfri rør kan svejses uden farve på indersiden.

Ved kontrol af svejsningerne udføres NDT endoskopi i form af 3. parts kontrol (force) ud fra et farveatlas.

Her kan man bedømme resultatet og her gælder det om at mindske farven der er anløber på indersiden af røret, da dette er den væsentligste årsag til korrosion i røret efter følgende.

Ved orbital-svejsning bruges Argon som svejsegas både i det lukket hoved med også som bag gas, der kan ved enkelte processer også bruges blandingsgasser for at øge gennem brændingen.

 Orbital svejsning til medicinalindustrien.

Når standarden næsten ikke kan blive høj nok, når fejl ikke kan tillades. Så der brug for orbital-svejsning, for med en orbital-svejser og de rette certifikater, kan et solidt team af smede og svejsere højne standarden og nedbringe svejse tiderne.

Derfor er fremtiden i orbitalsvejsning, maskinen hjælper på mange måder, uden den dog kan lave det hele selv, det kræver dygtige folk for at mestre svejsningens kunst.

Orbital svejsemaskinen laver ikke et bedre resultat end indstillingerne, som medarbejderne har sat i den.

Alle vores indstillinger er programmeret af os selv, for at sikre et perfekt resultat, når vi udfører svejseopgaver, fin justeres de sidste detaljer i forhold til de materialer vi arbejde med.

Hos Global montage bliver der holdt godt øje med parametrene på maskinen, der kan altid tunes lidt og derigennem opnås bedre svejsninger med mindre varme input og mindre farve zone, til gavn for materialets holdbarhed.

 

Orbital svejsning kan bruges til

Pharma industri rør arbejde

Ren gas installation hospitaler

højtryks rør

Fødevareindustri installationer

Hvis du sidder med større eller mindre opgaver, hvor svejsningerne har særlige krav.

Så kontakt os på telefon 70 23 5513