Hvad koster laserskæring ?

Hvad koster det at laserskære ?

Prisen på laserskæring afhænger af det materiale der skal skæres i, alle materialer har forskeldige skære hastigheder, gasarten der skæres med er også en faktor for prisen. Men hos os er det meget billigt at skære emner ud i materialer fra 0,5 til 20 mm.   

Hos os koster laserskæring ikke noget i forhold til udbyttet, hvis et emne uden laserskæring skal klippes og til dannes med vinkelsliber eller andet manuelt arbejde, så løber prisen hurtigt i Danmark med vores lønninger. 

Normalt kan et eller 2 huller i et emne gøre laserskærings prisen billigere eller helt fjerne udgiften i forhold til andre manuelle løsninger.

Kost prisen på 1 emne er højere end på 10 -100 emner, det skyldes tiden det tager at finde materialet frem til laserskæren. 

En faktor for billigere priser er udnyttelsen af materielt på pladestørrelsen, vores laser skærer normalt i følgende pladeformater:

Lille format 1000 x 2000 mm

Mellem format 1250 x 2500 mm

Stort format 1500 x 3000 mm  

Jo bedre vi kan pakke vores laser ordren i forhold til pladematerialet, jo billigere kan prisen blive. Vi ser tit udnyttelse af pladematerialer mellem 80 – 98 %, dette opnås ved brug af nesting programmet.

Dag til dag levering på laserskæring

Hvis du ønsker hurtig levering og leverings sikkerhed, så kontakt os om vores muligheder for dag til dag skæring

Vores laserskærings priser bliver regnet efter hastigheden for skæringen, materiale omkostninger og efter bearbejdningen.

Ved ordre eller pris overslag husk venligst   

Materiale 

Sporbarhed 

Antal 

Tolerance

Efterbehandling 

Leveringstid

Ønsker priser og løsninger for laserskæring

Kontakt os idag, hvis du ønsker priser og løsninger indefor laserskærring eller andet smedearbejde