Skæring og svejsning

De fleste ordre i firmaet starter med laser skæring og svejsning.

Laser bearbejdning er hos Global montage i Brøndby er en af kernerne i smedeværkstedet, her bearbejdes rustfri stålplader, jern plader og andre mere exclusive plade materialer.

Vores fiber laser bearbejder pladerne via tegneprogrammet Solid Works, bliver tegnings arbejde sendt som DxF filer til laserskærecenteret.

I vores laserskærings center bliver dyser og programmet gennemgået, så det svarer til pladematerielt, hvert materiale om det er DC01 jern plade eller måske en 8 mm rustfri plade.

Så skal de enkelte parameter stå rigtigt, ellers bliver resultatet ikke rigtigt, derfor er det vigtigt at laser operatøren også går op i sit arbejde.

I videoen på siden kan ses vores fiberlaser, lave laserskæring i folie belagt rustfri stål.

Fra tegning til, færdigt arbejde

Pladerne bliver bearbejdet ude fra de parametre som Dxf filen kommer med, der tages højde for skæretillæg i programmet og huler skæres ud før den endelige pladestump skæres.

Enkelte emner skæres så de bliver hængende på pladen, dette kaldes micro-joint. Det er med til at sikre at emner ikke falder ud under maskinen.

Hvis du sidder med større eller mindre opgaver til laserskæring, så kontakt os i dag. Så du ikke langt fra at kunne laserskæring i folie belagt rustfri stålmodtage de færdige emner hurtigt. 

 

 

 

Hurtighed er vores dna.

Da vi ikke er størst eller først, må vi skæres os us på anden vis.

Derfor er vi hurtigere og kan i de fleste tilfælde yde en mere arrangeret rolle i dine opgaver.

Det er vores mål at forblive den gode service partner og ikke lade nogle i stikken, fordi der er lidt travlt omkring os.