Bukke arbejde på CNC kantpresse 160Ton x 3200mm

Global montage råder over CNC bukke maskine til 160 Ton og med længder op til 3200 mm, kan vi klare selv de større bukke opgaver.

CNC bukke med masser af værktøj

Global montage tilbyder CNC bukke arbejde på vores kantpresse,

med et stort udvalg af værktøjer og flere på vej, er vi rustet til at bukke for vores kunder.

Vi her selv egenproduktion til vores maskine, men laver en del kunde specifikke opgaver i både rustfri, Aluminium og stål

Vores maskine bukker plader med op til 160Ton og med længde op til 3200mm, maskinen styres via Dellem styring.

CNC kantpresse:

Via CNC styring sikre vi en ensartet proces i bukke afdelingen, vores programmer gemmes og det sikrer at vi kan bukke de samme opgaver hurtigere næste gang.

Kantpresser bruges til pladebukning, der findes både manuelle, NC samt CNC-maskiner. Global montage råder over manuel plade bukker samt CNC Krant Presse.

Værktøjer er vigtigere

Global montage står selv for import af bukkeværktøjer til vores CNC-maskine, samt bistår andre virksomheder med solide og funktionelle værktøjer.

Vores værktøjer er nøglen til opgaven, uden det rigtige udstyr kommer man ikke i mål.

Derfor er vores værktøjsprogram hele tiden efterset og kontrolleret, der bestilles 1- 2 gange om året nye værktøjer

så de mere komplekse bukke opgaver kan udføres, hos Global montage er det vigtigt at arbejdet bliver udført korrekt.

Vi laver andet end CNC bukkearbejde i smedefirmaet

Global Montage er førende inden for smedearbejde og betjener en bred vifte af industrier. Vi arbejder tæt sammen med medicinalvirksomheder, hvor vi specialiserer os i rustfrit stål og skræddersyede stålkonstruktioner efter de mest stringent krav.

Vi er eksperter i udviklingsopgaver og prototyper for både større og mindre virksomheder. Vores omstillingsparathed gør os i stand til hurtigt at tilpasse os nye opgaver og levere skræddersyede løsninger.

Fra små beslag, der danner grundlaget for sikkerhed, til imponerende sceneshow-opbygninger, hvor vores jern, aluminium eller rustfri stål udgør bagtæppet for nogle af landets største koncertnavne, er vi med hele vejen.

Lad os hjælpe med at realisere dine visioner inden for smedearbejde.

laserskæring, CNC bukning af plademener samt svejsning