Laserskæring i aluminium

Aluminiums plader kan vi tildanne på mange måder 

Vi tilbyder laserskæring i aluminium, samt klipning af aluminiums plader, så hvad enter du selv har materialet eller vi skal skaffe aluminiums plade materialer. 

Alle former for hjælp i forbindelse med aluminiums arbejde

Hvis du mangler lidt hjælp til udskæring af større eller mindre opgaver i aluminiums plade, kan vi på vores værksted i Brøndby tilbyde både klipning, savning og laserskæring af dine opgaver, vores bukke maskine udfører også gerne de buk du måtte ønske.

Laserskæring i aluminium er kun en lille del af de muligheder vi kan tilbyde

Vores laser kan skære plader op til og med 3 meters længde, mens vores saks klipper 2,5 meter længde. 

CNC bukke maskinen bukker op til 3,2 meter profiler og opgaver, med vores store udvalg af værktøjer kan vi klare det meste meget hurtigt, om det er med runding eller dobbelt-ombukket kanter, fra 0,5 – 20 mm pladetykkelser.  

Aluminiums skæring på laserskæremaskine 

Vores laserskære skær hurtigt og meget præcist efter vores DxF skære filer, vi har også mulighed for at tegne din opgave, hvis dette ikke er gjort endnu. For der skal ligge et program i maskinen, før den kan lave en opgave. Dog behøver tegninger ikke være mere detaljeret end vi blot kan forstå detaljerne, samt de krav der måtte være i form at tolerancer. 

Sidder du med andre laserskære opgaver, i andre metaller. Så vi altid parart med løsningen, vores laserskære-maskine kan skære i alle former for metal materiale. 

Mere end 25 års erfaring i Aluminium

Inden for Aluminiums bearbejdning har vi mere end 25 års erfaring i svejsning, og  vi har bidraget med meget viden til andre i deres udvikling, samt lavet reparationer på både store og små sager. 

Vores største kunde opgaver i Aluminium er pt. event og show industrien, her udføres mange special opgaver. samt reparationer af trods udstyr. 

vi arbejder med alt fra blød ren aluminium over til special udviklet alu. og mest af alt søvandsbestandig aluminium, samt er dørkplader (tårevalset plade), til maskine inddækning eller gangbroer. 

Hvor der ønskes skridsikre overflader, med lav vægt og god holdbarhed. 

Kontakt os på telefon 7023 – 5513 

Husk vi tilbyder meget mere end blot laserskærings opgaver i aluminium, vores værksted i både Brøndby og Hillerød har rustfri stål lagt op under neglende hver dag. Så mangler du certifikatsvejste rustfri opgaver, så kontakt os for en snak om løsningerne for det passer dig bedst.

Trykbærende opgaver i rustfristål og special stål med certifikat.