Laserskæring pris ?

Sidder du og søger priser på laserskæring, vi kan levere laserskæring pris på både store og små skære opgaver. 

Find laserskæring prisen hos os

Med vores Fiberlaser, kan vi tilbyde laserskæring i Jern, rustfri stål, aluminium, messing og special metaller. 

Vi har ikke et excel ark på hjemmeside som regner prisen, da vi har set flere eksempler på alt for dyre resultater fra den slags løsninger. 

Vi sidder klar på kontoret til at hjælpe dig med priser på laserskæring, men vores smede afdeling tilbyder også gerne bukning af af plader 3,2 meter lange CNC kantpresse

Søger du GXP, GMP eller CE mærket opgaver, tilbyder vi fuldsporbarhed fra start til slut, vi er ISO certificeret i EN1090 og 3834 samt arbejder scenevandt med medicinsk udstyr i renrum og med overholdelse af FDA krav. 

 

Kontakt os for pris på laserskæring :

Laserskæring pris på opgaver i rustfri stål med hurtig leverings tid.

Laserskæring af rustfri syrefast rustfri stål bliver her laserskåret, inden den bukkes og svejses, opgaver kan leveres med svejsecertifikater og ruheds måling af overflader, hvor der er særlige krav.

Fiberlaser lidt hurtigere og med mindre vedligehold.

Med vores fiberlaser kan  vi sikre oppetiden og holde prisen ned, vores lager af reservedele holder leverings sikkerheden i top. 

Men minimal vedlighold og 24-7 hotline er vi sikret meget korte nedbrud, hos os er der ikke service, så din ordre ikke bliver leveret som lovet. 

Vi har selv prøvet at være afhængige af underleveradøre og en hver produktion bør stille krav om leverings sikkerhed. 

Vi ved at leverings sikkerhed er et must og derfor kan du trygt stille krav til os, så længe alle tegninger og ordre er aftalt.

Din ordre er i sikkerhed hos os.  Vi levere fra ide til færdig vare. 

Find ikke kun den rigtige pris, men også en holdbar pris. 

Vi sætter en ære i at holde prisen, vores priser er ikke lavet med baggrund i stigninger efter første ordre, hos os er prisen det rigtige, hvis opgaver udføres hurtigere eller billigere, kan data fra en produktion ændre på næste ordre, til gavn for dig og din virksomhed. 

Vi ønsker med vores laserskære priser at skabe langsigtede kunder forhold.  citat.  Dirktør Andreas Riggelsen