Om smedearbejde hos os

GLOBAL MONTAGE00

Global montage har udført smedearbejde siden 2001 i form af smede- og konstruktions arbejde inden for mange grupper af industrien, bygnings branchen og kraft /varme industrien, samt spildevand og ikke mindst medicinalindustrien, hvor Global montage stadig påtager sig flere og mere komplekse opgaver.

Pharma-industri stiller større og større krav til leverancer og kvalitet, derfor sætter vi i Global montage også udvikling og uddannelse meget højt.
På vores 2 værksteder arbejder vi meget fleksibelt og med kompetente smede, vi får opgaverne løst i tæt samarbejde med vores kunder.

Global montage arbejder tæt sammen med maskinværksteder, bearbejdnings-center inden for laser, klipning og bukning og vores certificerede svejsere og montører færdiggøre de samlede opgaver. Vores firma arbejder efter de nyeste svejsetekniske standarder iht. DS/EN ISO 3834-2 og DS/EN 1090, med dertil hørende kvalitetsstyringssystem.

De højeste krav kan vi efterleve

Vores svejse kvalitet leveres i det ypperste medicinalindustri kvalitet, for at imødekomme de krav der ligger indenfor pharma-industrien.

Vi tilbyder udførelse af smede- og montage opgaver, indenfor alle former for stålkonstruktioner i rustfri eller sort stål, både til industrien og byggebranchen, som udføres efter nyeste krav i henhold til ISO1090 exc 3. Ligeledes, kan vi tilbyde at løse aktuelle industri opgaver indenfor rørarbejde og certifikat svejsning i rustfri eller sorte materialer, samt udførelse af orbital svejsning af rustfrie rør.

Vores industriservice foregår hos kunder der ønsker kort- eller langvarige vedligehold, samt ombygnings- og renoveringsopgaver af maskinparker, fabriks- og procesanlæg. Vores medarbejdere tilpasser sig de opgaver der måtte blive stilet, og har mange års erfaring indenfor service.

Kompetencer inden for rustfrit stål

Vores rustfri smede har stor erfaring og færdes scenevant i renrum og laboratorie miljøer, inden for arbejde i pharma- industrien. Vi kan således opføre rør- og tankinstallationer, samt fremstille specielle komponenter og udføre service og vedligehold. Global montage arbejder til dagligt for verdens førende medicinske producenter, med fast rustfri afdeling i Hillerød og et multi værksted i Brøndby, hvor vi både udfører klip- og bukkeopgaver.

Certificeret og uddannet medarbejder

Vores medarbejdere holdes løbende opdateret indenfor vores berørte områder, vores svejse kundskaber opdateres ved årlige kursusdage og vi følger med i udviklingen inden for svejse områderne, heriblandt de nødvendige certifikater samt sikkerhedsgodkendelser. Herved sikrer vi, at vores service og leverancer er i den ønskede kvalitet og at vores medarbejder kan levere den ønskede vare, både nu og i fremtiden.

Forespørg tilbud på smedearbejde