Vejen til fiber laser hos Global montage ApS

Fiber laser et must have.

Gennem årene har vi brugt mange forskellige underlevradøre til laser og vandstråleskæring, men gennem årene har kvalitet og priser svinget meget, mens leveringstiderne nogle steder var helt hen i vejret.

Når tiden er knap og kunde kravene vokser, så må man søge nye veje, derfor blev tanken om egen laser skabt.

Ambitioner og vilje

Vores ambitioner var mere end blot smedearbejde og derfor har det også ligget længe i kortene at der skulle investeres i fiberlaser.

Vores produktion af stål plade emner til Global Hegn er steget markant, så vi kunne ikke vente længere med at starte et skærecenter op, derfor har beslutning ikke været så sværd, blot lidt lang.

Men det skyldes jo den store beslutning omkring en investering i en maskine som denne.

Valget er faldet på Bodor laser, vi har gennem mange år været i dialog med fabrikken og vores kontakt til fabrikken har givet os en stor åbning og gode muligheder for fremtiden. Ønsker du priser på lasere om det er til hobby eller stor industri, så vi klar med de skarpeste priser og god service.

Inden du vælger at købe, skal du altid forhøre dig. Vi har mere erfaring i maskinen end andre i Danmark, vores forbindelse til fabrikken giver også langt bedre priser og muligheder end der er mulighed for hos danske sælgere.

Global montages fiber laser tilbyder laserskæring med hurtig respons og levering

Vores erfaringer med indkøb, import og opsætning er til rådighed for andre som vil samme vej, hvad enten de skal have ny eller starte fra bunden.

Vores eventyr, deler vi gerne med andre.

Hvad fremtiden bringer af laserskæremaskiner

Hvem ved om den næste laserskærer bliver en 15 kW maskine. Vores vej til vækst går gennem viljen til at rejse mod nye mål.

Men ønsker du blot at læse eller følge lidt med i vores skærecenter, så besøg vores youtube kanal og se mere.