Svejsearbejde

Svejsearbejde i alle materialer.

Vi kan tilbyde svejsearbejde udført i alle materialer, vores dygtige smede har opbygget en stor og bred viden inden for svejsning.

I vores dagligdage er svejsning og kvalitetssikring i højsædet, vores smede udføre smedearbejde i efter højeste krav og standarder, med rustfri stål som hoved materiale.

Vores certificering og vores kunders krav til GMP, er alle vores medarbejder trænet i god håndtering af dokumentation.

GMP er et system til at sikre, at produkterne til stadighed produceres og kontrolleres i overensstemmelse med kvalitetsstandarder. Det er designet med henblik på at minimere risici i enhver farmaceutisk produktion, der ikke kan elimineres gennem afprøvning af slutproduktet. Ved omhyggelig håndtering af dokumenter kan man sikre sine produkter hele vejen gennem opbygningsfasen, hele vejen til afleveringen, ibrugtagning og til kundens endelige produkt.

Vores svejsestandarder er beskrevet og sikret via vores svejseprocedurer, som i de fleste tilfælde er med WPQR og WPS godkendte og overvåget via 3.parts kontrol.

Skræpet krav gælder i sær ved trykbærnde anlægs arbejde her uder svejsning på tanke og trykbærende rør projekter.  Her er særlige krav til de certificeret svejsere, alle vores smede har gældende certifikater med PED godkendelse til trykbærende svejsearbejde.

Svejsearbejde i rustfrit stål

Vi kan tilbyde svejsning i rustfrit stål.

Certifikatsvejsning til pharma industri, trykbærende anlæg, spildevandsbehandling og procesanlæg samt bygningsståls opgaver i henhold til EN1090 exc3

Ved rør projekt opgaver kan vi supplere med orbital svejsning af rør, dette kan sikre en hurtigere svejsning og med et minimum af fejl. Dog kræver orbital svejsemaskinen lidt mere plads end vores dygtige svejsere.

rør montage og svejsearbejde det er lige os.

Svejsning i sorte rør og stål konstruktioner  (lavt, højt-legeret stål)

Vi kan tilbyde dygtige smede til rørarbejde i sorte rør, vi arbejde med fjernvarmerør og bygningsstål i sort jern.

Vi kan også levere TIG svejsning af fjernvarmerør og sorte rør projekter til black utility, samt bygningsstål i henhold til EN 1090 exc3.

Vores svejsearbejde er med certifikat og vores virksomhed er certificeret i svejsning efter EN ISO 3438.

Aluminiums kappeisolering på damp efter smedearbejde

Kappe Isolering efter udført smedearbejde.

Isoleringsarbejde på vores opgaver, dem står vi også for

Vores ísolatør udføre aluminiumskappe isolering efter vores rørarbejde er afsluttet.

Her er efterisoleret på et damprør, vi kan efterisolere alle former for rør og konstruktion.

Mangler du hjælp til smedearbejde udviklingsarbejde eller vedligehold så kontakt os, vi vil gerne hjælpe dig.