Orbital svejsning af rustfri stål rør

Global montage tilbyder orbital svejsning til rustfri rør.

Vi har gennem flere år tilbudt svejsning med orbital svejsere, men har nu mulighed for med eget udstyr at udfører orbitale svejse installationer i pharma og fødevare industrien.
Vores orbitale svejsemaskine kan med høj præcision og hastighed lave perfekte svejsninger. Orbital svejsning giver global montage mulighed for at øge projekternes størrelse og højne produktionen.

 

Orbital svejsning tilbydes hos Global montage

Vores lukket svejsehoved sikre gas dækningen uden på røret overflade, mens bag gassen dækker inden i røret. Vi bruger argon gas ude og inde. Dette sikre kvaliteten lever op til strengeste krav, både til Rengas installation og pharma industrien

 

orbital svejsning tilbydes hos global montage

Orbimat maskinen sikre styringen under hele svejsningen. Via programmet sikres orbital svejsningen en ensartet overflade og en perfekt gennembrænding.

Orbimatic svejseudstyr

Via programmet i vores orbitlasvejser, Orbimatic 165CA kan strømmen styres i hele svejse fasen, ved inddelingerne kan strømmen skrues op i starten og langsomt kan strømmen (amp) sænkes, når det perfekte gennemløb er opnået, herved kan energien begrænses og de rustfri rør kan svejses uden farve på indersiden, ved kontrol af svejsningerne udføres NDT endoskopi i form af 3. parts kontrol (force) ud fra et farveatlas kan man bedømme resultatet. Her gælder at mindske farven der er anløber på indersiden af røret, da dette er den væsentligste årsag til korrosion i røret efter følgende. Ved orbitalsvejsning bruges Argon som svejsegas både i det lukket hoved med også som baggas, der kan ved enkelte processer også bruges blandingsgasser for at øge gennem brændingen.  

 

Orbitalsvejsning til medicinalindustrien.

Når standarden næsten ikke kan blive høj nok, når fejl ikke kan tillades. Så der brug for orbitalsvejsning, for med en orbital svejser og de rette certifikater, kan et solidt team af smede og svejsere højne standarden og nedbringe svejse tiderne.

Derfor er fremtiden i orbitalsvejsning, maskinen hjælper på mange måder, uden den dog kan lave det hele selv, det kræver dygtige folk for at mestre svejsningens kunst, orbital svejsemaskinen laver ikke et bedre resultat end indstillingerne, som medarbejderne har sat i den.

Hos Global montage bliver der holdt godt øje med parametrene på maskinen, der kan altid tunes lidt og derigennem opnås bedre svejsninger med mindre varme input og mindre farve zone, til gavn for materialets holdbarhed.

 

Nyhed nu også laserskærings afdeling i Global montage 

Hvis du har laserskære opgaver, så husk vi har skarpe tilbud og gode leveringstider på vores laserskæring

Hvis du ønsker kvalitet og ordentlige leveringstider, så kontakt Global montages laser afdeling i dag. 7023 5513