Laserskæring – hurtigt og pålideligt

Laserskæring her hos os i Brøndby, læs mere om laser teknologien 

Laserskæring er en proces, som styres via CNC program, når materiale vaglet er taget, værles parameter for processen og via vores computer program kan vores fiber laser skære det ønskede materiale, det kunne være en rustfri stål plade med en masse huller, eller en 15- 20 mm jern plade, til et beslag. Nogle emner er special stål, der kræver lidt mere indstilling af skære parameterne for at levere det ønskede resultat

Med det computerstyret CNC program bliver vores fiber laser styret til at skære efter en given fil. Vi arbejder i dxf filer, som sikre forståelsen mellem alle tegneprogrammer og CNC maskiner.

En fiber laserskærer kan arbejde i mange forskellige materialer som jernplade, stål, rustfrit stål, aluminium og andre metaller. Med nøjagtighed ned til 0,3 mm

Laser teknologi er at finde mange steder, indenfor laserskæring er der stadig en stadig i rivende udvikling. Vores laserskærer er den nyeste i pladeindustrien, for 10-12 år siden arbejdede alle de store virksomheder med Co2 laser med spejle som styring af laserstrålen, de var ikke så præcise og kun kunne skære i tynde plader, typisk op til 5-6 mm stål.

Den dag i dag skære fiber laser op til 70mm plader, vores maskine på værkstedet i brøndby kan dog kun klare 20 mm plader.

Vores laserskærer programmeres direkte fra en digital fil – i fleste tilfælde er det DxF filer vi kører på vores maskine, dette bevirker at vi har hurtig opstilling og hurtig fil håndtering, som samtidig sikre dig en skarp pris og en kvalitet du kan stole på.

Vi kan levere hurtigt og til lavepriser

Vores Bodor laserskære er en moderne laserskærer som med høj effekt arbejder hurtigt og meget nøjagtigt. 

Vores laserskæreren kan arbejde ubemandet. I store perioder og dette kan igen med virke til at holde prisen nede.

Vi tilbyder stor nøjagtighed med skarpe hjørner og med et minimum af varmepåvirkning. Vores ISO certificering sikre dig at vores procedure bliver overholdt i henhold til standarderne.

3 kW Bodor fiber laser cutting maskine hos Global montageMed vores fiber laser fra Bodor på 3kW kan vi betjene alle vores kunder med høj præcision og hurtig levering.Vi kan tilbyde underleverandørarbejde til fremstilling af laserskæring, bukning og du er velkommen til at kontakte os for en snak om fremtiden og få et uforpligtende tilbud. 

Laserskæring eller gravering i metal, rustfrit stål og aluminium

Vi kan principielt laserskære i alle materialer, fx metal, rustfrit stål og aluminium.

Vores tykkelser for skære parameter kan variere da forskellen på materialer med stor varmeledningsevne som eksempelvis aluminium, kobber og visse andre metaller, kræver stor effekt, og derfor kan der ikke skæres i så tykt materiale, indenfor de materialer som vi eksempelvis kan gøre i stål og rustfrit stål. 

Vi tilbyder også lasergravering i mange materialer, vi producere som regelen TAG mærker for industrien, så der kan sikres fuld sporbarhed på udstyr

Laserskæring i Brøndby

På vores værksted i Brøndby, står vores laserskæremaskine, den er monteret i vores fuldtudstyrret smede værkstedet i Brøndby.

Vi kommer dog gerne med dine emner så snart de skåret ud på vores laser. 

Vi tilbyder jo meget mere end laserskæring

vores værksted tilbyder, klip & buk, svejsning med TIG svejsning, Mig Mag svejsning, punkt svejsning, afkortning og boring af er bare nogle af de mange muligheder vi har for at hjælpe dig.