Laser bearbejde stål plader

Hos Global montage er der rig mulighed for at få bearbejdet stål plader om det er jern, rustfri stål eller noget helt 3. materiale

Laser bearbejdning er hos Global montage i Brøndby er af kernerne i smedeværkstedet, her bearbejdes rustfro stål plader, jern plader og andre mere exclusive plade materialer. 

Vores fiber laser bearbejder pladerne 

Via tegneprogrammet Solid Works, bliver tegnings arbejde sendt som DxF filer til laserskærecenteret, her bliver dyser og programmet gennemgået, så det svare til pladematerielt, hvert materiale om det er DC01 jern plade eller måske en 8 mm rustfri plade.

Så skal de enkelte parameter stå rigtigt, ellers bliver resultatet ikke rigtigt, derfor er det vigtigt at laser operatøren også går op i sit arbejde. 

Fra tegning til færdigt arbejde 

Pladerne bliver bearbejdet udfra de parmeter som Dxf filen kommer med, der tages højde for skæretillæg i programmet og huler skæres ud før den endelige pladestump skæres.

Enkelte emner skæres så de bliver hængende på pladen, dette kaldes micro-joint. Det er med til at sikre at emner ikke falder ud under maskinen. 

Hvis du sidder med større eller mindre opgaver til laserskæring, så kontakt os idag. Så du ikke langt fra at kunne modtage de færdige emner hurtigt. 

Hurtighed er vores dna. 

Da vi ikke er størst eller først, må vi skæres os us på anden vis. 

Derfor er vi hurtigere og kan i de fleste tilfælde yde en mere arrangeret rolle i dine opgaver.

Det er vores mål at forblive den gode service partner og ikke lade nogle i stikken, fordi der er lidt travlt omkring os.