laserskæring er starten på mange opgaver i Global montage

Laserskæring rustfrit stål i Brøndby

Vi kan tilbyde Laserskæring i alle metaller

Global montage tilbyder Laserskæring rustfrit stål.
Hurtig levering til Sjælland og stor København
Med vores 3 kW fiber laser kan vi tilbyde skæring i rustfri pladestørrelser op til 1500 x 3000 mm fra 0,2mm til 10 mm og optil 20mm i jernplader 

 

Vi tilbyder laserskæring alt fra så serier i fin plade til større produktioner i godstykkelser på 10-12 mm indenfor rustfri stål

 

Vores virksomhed har gennem alle år arbejdet med mange rustfri stål typer indenfor industri, fødevare og ikke mindst Pharma industrien.

 

Med vores laserskære har vi nu blot sikret os en hurtigere responstid og vi kan i mange tilfælde udfører opgaver fra dag til.

 

Dette betyder også vi med opgaver indenfor udvikling og prototype arbejde kan rykke langt hurtigere og billigere, end vi hidtidigt har kunne.

 

 

Med vores fiberlaser kan vi tilbyde laserskæring i rustfri stål grupper.

Vores fiberlaser maskine kan vi skære 1500 x 3000 mm store emner. Samt udskære emner i 0,2 mm godstykkelser

 

Vores maskine arbejder i alle filformatet og vi arbejder gerne med Dxf filer direkte fra dig.

 

Takket være vores tegneprogram fra Solid Works kan vi med et avanceret pladeudfoldning program sikre, at vores skæringer og bukke arbejde bliver som bestilt.

 

Rustfri stål skal kunne spores

Som er stor del af vores arbejde i Pharma industrien og fødevareindustrien, har vi oparbejdet et solidt kendskab til stål kvaliteter.

 

Vi har stor respekt for sporbarhed, så charts nummer og certifikater er en vigtig del af en hver bestilling, hvis det kræves.

 

Vi kan fra vores tegne afdeling sende dig 3D tegninger, lave pladeudfoldning af emner og konstruktionstegninger, så vi sammen kan sikre opgaven, bliver som ønsket.

 

Hvis du selv laver pladeudfoldning i tegneprogram, kan vi tilbyde dig K faktor data på vores mange bukkeværktøjer, dette kan være en stor hjælp til at opnår det rette resultat.

 

Vi kan tilbyde at efterbehandle de skåret emner, ved bukning på vores CNC kantpresse, som bukker op til 3200 mm i længden og med 160 Ton effekt.

 

Vores rustfristålsvejse afdeling kan tage opgaven hele vejen.

Vi har i gennem mere end 20 år opbygget stor erfaring indenfor svejsning i rustfri stål og i vores svejseafdeling, kan vi derfor tilbyder alle former for svejsning

 

med certificeret svejsere og 3. parts kontrol.

Vi tilbyder svejsning til trykbærende anlæg og kan fremsende WPQR og WPS for langt de fleste opgaver indenfor rustfri svejsning.

 

Laserskæring materialer

Vores CNC laser maskine arbejder i flere metaller, derfor tilbyder vi følgende skæringer i andre metaller

 

 

  • Laserskæring Aluminium, Sammen med laserskæring i aluminium tilbydder vi også både bukning og svejsning i aluminium med TIG-svejsning og laser 
  • Laserskæring Metal, Vi har altid store mængder DC01 på lager, da vores lager aldig er på 10-20 TON metal plader
  • Laserskæring special metaller, vi har gennem tiden arbejdet i special metaller som vores kunder selv ejere, enklet metaler er opbevaret hos som, mens andre kommer til os når de skal beabejdes.
  • Laserskæring special stål, vi tilbyder skæringer med laser i alle slags special stål, opstilling og indkøring uden beregning, da vi elsker at udvide vores viden indenfor vores felt. 
  • Laserskæring Messing, vi skærer en del messing til mode og køkken industrien, kunst og special opgaver. Samt bukning og svejsning i messing. 
  • Laserskæring Bronze, vi bruger vores laserskærer til udskæring af bronze 
 

 

Kunder i hele landet

Vi har kunder fordelt i hele landet, men vores primære kunder er fordelt omkring os.

De har alle en gang historie af opgaver bag sig med os, opgaverne vokser fra som ting til meget større ting med tiden, vi ved derfor at vores viden kan gavne dig o gdit næste projekt. 

Om det bare en en enkelt laserskåret fil eller du sidder med en større opgave, så vi klar til at springe ind. 

 

 

Kontakt os lige her for laserskæring.

6 + 11 =