Konstruktionsstål

Husk det er dit ansvar at sikre dine forstærkninger i huset er lovlige.

Måske du sidder og søger efter jern til afstivning ved en tilbygning eller en ombygning i dit hus eller på din virksomhed, her er det bare meget vigtigt du kontakter en certificeret smed eller andet inden for faget, hvis byggeriet opføres uden de rette dokumenter og CE mærkningen ikke er i orden, så kan du ende med en meget dyr regning, hvis dette betyder at byggeriet skal pilles ned igen.

CE mærkning af dit stål

Kravet er meget simpelt, hvis dit stål er bærende eller blivende i bygningen, så det et krav at det udføres med CE mærkning.

Selv den som sælger dig jernet eller stålet skal være ISO certificeret for at overholde lovgivningen omkring bygningsstål .

Så tænk dig rigtig godt om inden du lige smider et jern i væggen, det holder ikke altid (altså lovligt)

Hvis du som boligejere sælger en bolig og nye køber finder denne ulovlighed kan det blive ekstra dyrt for dig, så spar dig for de bekymringer og vælg en ISO certificeret leverandør af bygningsstål, dokumenterne skal gemmes i 10 år til private, så du skal også gennem en hver dokumentation du måtte få på den udførte opgave.

Er du i tvivl, så kontakt en der ved noget om det.

Men EN 1090 certifikat kan du stole på din smed kan levere et lovligt jern

Sidder du og er i tvivl om regler og lovgivning, så hjælper vi gerne med svar på det meste, vi kan som ISO certificeret virksomhed inde for både svejsning og bygningsstål også tilbyde dig at levere det end måtte skulle bruge til dit byggeri, hvad end det er en IPE bjælke eller noget større.

Tænk dig godt om inden du køber sort jern til dit næste byggeri

Det kan bliver mere sort og mindre sjovt, hvis uheldet er ude.

Hvis det opstår ulykke iforbinldes med byggeri, vil man altid grave i papirerne for at se om beregninger og dokumentationen er på plads.

Pludselig kan du stå med ulovligt stål i dit hus også selvom du ikke vidste det, så det dit ansvar at sikre tingene, så snup ikke den billige løsning i første hug.

Det er ikke nødvendigvis meget dyrer at lave det rigtigt første gang, normalt vil et standard jern til afstivning i forbindelse med åbning af en væg kun koste 2-300 kr ekstra, pengene er for dækning af certifikater og dokumenter til det jern du skal bruge, det giver også dig sikkerhed for at kvaliteten er som lovet.

Global montage ApS, har EN1090 exc 3, dette er den højeste klasse inden for bygningsstål, intet er for stort eller småt.

Kontakt os idag på mail eller telefon 7023 5513