CNC Plasmaskæring

Plasmaskæring hos Global montage

Vi kan hurtigt skære små opgaver og medvirke til udviklings produkter via plasmaskæring. 

Vores PlasmaCam maskine er her på billede en lille model, som vi kan skære mellem formats plader 1250×2500 mm i alle metaller.

Hos Global montage arbejdes der i mange styret processer og med maskiner der kører både som CNC og NC, dette sætter krav til dygtige medarbejder. Derfor uddannes medarbejderne til deres opgaver vores maskinpark kan bruges rigtigt og mest effektivt, til gavn for holdbarhed og kunderne

CNC plasmaskære

Vores CNC plasma bruges ved mindre opgaver eller i udvikling af nye projekter, maskinen bruge DXF-filer som tegnes ved hjælp af vores tegne afdeling.

Tegnings og udvikling udføres ved hjælp af SolidWorks  via vores tegneprogram kan vi sende filer direkte til vores plasmaskæremaskine.

Flere plasma skærings opgaver udføres som test, inden de lægges til skæring i større stykantal på extern laserskære maskinen. Skæring med plasma giver en hurtige udviklings proces, når vi laver små opgaver og udvikler nye emner til vores kunder.

Vi vil gerne hjælpe dig med dine opgaver

Har du brug for hjælp til skæring af test emner eller mindre serier af smedeopgaver hvor plasmaskæring kunne hjælpe, så giv os et kald, vi tænder gerne op i maskinen.

 

Vores plasmaskærer fra Hypertherm , er på alle områder en af verdens førende producent af plasmaskære systemer, vores maskine kan såvel bruges til manuel betjening og som plasmaskære til automatiserede enheder som vi til hverdag bruge via vores CNC styret skærebord, dette giver mulighed for at skære selv de mest krævende opgaver.

 

Global montage råder også over CNC bukkemaskine med 160 Ton og 3200mm bukkelængde, kan der komme tryk på produktionen.