MIG – MAG svejsning

Certificeret Efter DS/EN 1090 samt ISO DS/EN 3834

Bygningsstål

Vi tilbyder CE mærket bygnings ståls opgaver.

Certificeret efter DS/EN 1090 samt ISO DS/EN 3834

Global montage ApS blevet første gang 2014-11-20.

Certificeret af Kiva i henhold til Dansk Standard DS/EN 1090 inden for konstruktions stål og bygnings stål.

Vores valg af klasse ”EXC.3” betyder fuld sporbarhed på alle opgaver inden for EN 1090, vores mål var højeste klasse af de 4 klasser (exc1, exc2, exc3).
Som tillæg valgte vi at bliver certificeret i henhold til 3834, processer inden for svejsning i materialegrupperne 1.1,1,2,1.4,8,23

 

ISO 3834 identificerer midler, som kan anvendes i forskellige situationer.

De kan typisk anvendes under følgende omstændigheder:

• I kontrakt situationer: specifikation af svejsekvalitet
• Af producenter: fastlæggelse og vedligeholdelse af svejsekvalitetskrav
• Af komiteer, der udarbejder produktions standarder eller anvendelse standarder: specifikation af svejse kvalitetskrav
• Af organisationer, der vurderer udført svejsekvalitet, fx 3.part, kunder eller producenter.

ISO 3834 kan anvendes af interne og eksterne virksomheder, herunder certificeringsorganer, til at vurdere en producents evne til at opfylde kundens, myndighedens eller producentens egne krav.

Der er krav fra Europa om CE-deklarering af stålkonstruktioner EN 1090

Det er lovligt som producerende virksomhed i Europa at CE deklarerer sine vare i bygning ståls industrien, dette betyder at alle stål vare i forbindelse med byggeri skal være CE deklareret.

For at imødekomme de gældende regler, har Global montage ApS valgt at følge med. Ved at blive certificeret i EN 1090 i Exc3 og En 3834.

Under certificeringen er opbygget et kvalitetssikringssystem som standarden kræver det, men med vores standard har vi også højnet vores krav til os selv.

Vi har taget hele virksomhedens ordre gang og produktionsfertiliteten og kvalitetskontrollen, ja hele virksomheden er blevet tunet ind til vores kvalitetssikring.

Herved kan vi både levere og dokumenter vores arbejde, samt vi kan sikre at kunder og brugere vil få deres vare leveret som aftalt i henhold til de aftaler der bliver indgået.

Herved kan vi som leverandør dokumenter vores udførte arbejde er i henhold til aftalerne.

 

Andet end blot CE mærket bygningskonstruktioner.

Global montage ApS arbejder med mere end blot bygnings stål under EN 1090, vores værksted i Hillerød arbejder hovedsageligt med rustfri stål til medicinalindustrien, her er standarder og høje krav hverdag. Dokumentationen skal være på plads fra start til slut.

For vi som virksomhed kan levere til denne industri, er vores medarbejdere i forbindelse med smedearbejde for medicinalindustrien, regelmæssigt på kursus for at sikre at alle medarbejdere er opdateret indenfor deres områder, dette være sig svejsecertifikater, sikkerhed og dokumentation.

Global Montage kan udover bygnings stål også levere klippe og bukke opgaver, samt rørarbejde i alle materialer såsom Aluminium, rustfri stål, sorte rør.

Spar ikke på smede, det skal være en godkendt leveradør der står for dit bygningsstål

HUSK det er dit ansvar som bygherre

Alt bygningstål skal være lovligt opført, det er ikke nok at det er stort og tungt eller det var billigt. 

Vi ser flere og flere have problemer med lovliggørelsen af deres ombygning, grundet stål som ikke er med certifikat og leveret af godkendt leverandør inden for bygnings stål.