Laserskæring Laserskæring

Laserskæring fra dag til dag.

Lagt de fleste skære opgaver kan tilbydes fra dag til dag, det kræver blot DxF filer og materialer er på lager, kontakt os for nærmere aftaler om hurtige leveringstiden.

Laser skæring

Vi tilbydder laserskæring i alle stål typer Vores laser skær op til 20mm stål. Vi kan skære op til 3000 x 1500 mm 

 

 

Vores Bodor laser skære center kan beabejde plader i alle størrelser, vores største plade størrelser er 3000 x 1500 mm og tykkelser op til 20 mm. Takket være vores 3 kW laser bliver kvaliteten god og stabil.

Vi skære i Aluminium, Jern, Corten, Rustfri stål duplex, 316 – 304 og andre materialer, Kontakt os for special materialer

Vores lukket laser sikrer at der kan skæres i special materialer uden at udsætte ansatte som lys, gas eller støv fra opgaven. 

Vi har tegne afdeling som hurtigt kan tegne dine ordre op til DxF filer, som vores laser arbejder ud fra, men du er også velkommen med egne tegninger og egne materialer, hvis dette giver mening. 

Vores priser på laserskæring er lave, da vores maskine er indkøbt til egen produktion og derfor ikke så stor en belastning for vores forretning som andre skærecentre, der udelukkende lever af at sælge som underleverandører.